Side 1 av 5

Lange turneringer med spilling døgnet rundt kan ta på, selv om man gjør det hjemme hele tiden. Hva kan du gjøre for å ta vare på din fysiske og psykiske helse både hjemme og på turnering?

Den ”normale” historiske betydningen av yoga er en annen enn det som mange tenker med yoga i dag.

Dette er en fin måte å komme i gang med yoga på. Det er effektive, trygge øvelser, som kan gjøres for seg selv, eller etter annen aktivitet. 

Men – yoga og meditasjon, kan det virkelig være noe for meg? En hektisk småbarnsmor som driver eget selskap og har alt for lite ledig tid til seg selv? En som trener stort sett etter skippertaksmetoden og som har konstant dårlig samvittighet for alt hun burde gjort, trent og spist / ikke spist?

Stjerner som Gwyneth Paltrow, Madonna, Colin Farrel og Hayden Panettiere er alle store tilhengere av den heite yogatrenden – «Hot yoga».

I vår tid opplever mange ei stadig strammere tidsklemme. Mange søker til fysisk yoga for å takle en stressende hverdag. Men ofte er det ikke nok. Særlig i empatiske yrkesgrupper som lærere, helsearbeidere og sosialarbeidere er utbrenthet er en reell fare for mange.

Side 1 av 5