søndag, 26 august 2018 17:47

Personlig utvikling, yoga og mindfulness på Kreta 13-20.oktober 2018

Sted: Kreta, Hellas
Dato: 13.-20.okt 

Bli med på en fantastisk uke for egenutvikling, balanse og indre ro! Klassene er basert på "drop-in" ved dette flotte familiære strandhotellet.

Dette er det 10. retreatet i rekken i regi av Elin Snaprud på Kreta. Denne gangen har hun med seg kursholder Gry Fosstvedt og yogalærer Dimitris Gkioulos, samt terapeutene Mette Torgerstuen og Maria Nouvaki på teamet.

Den røde tråden gjennom akkurat dette retreatet er: "Det vi kan søke fra den ytre verden og det vi kan søke fra den indre verden som skaper balanse i oss mennesker."


DAGLIGE AKTIVITETER:

Mindfulness med Elin Snaprud:
Mindfulness er ingen metode, men heller et oppmerksomt nærvær som vi kan ta ibruk til enhver tid. Vi vil trene denne oppmerksomheten gjennom meditasjon og ulike aktiviteter for å øke indre ro og harmoni. Flere av øvelsene kan du også ta med deg til bruk på egen hånd. Passer for alle.

Yin Yang Yoga med Dimitris Gkioulos:
Vi har med et nytt gresk tilbud og klassen vil foregå på lettfattelig engelsk og tilpasses nybegynnere til avanserte:"Yang Yoga is for strength, fitness and flow. Yin Yoga is for flexibility, mindfulness and softness."

Nevromotorisk trening med Elin Snaprud:
Virksomme øvelser som er enkle å lære og gjøre for å stimulere kommunikasjonen mellom hjerne og kropp. De langsomme bevegelsene har hovedelementene av det som fungerer fra qi-gong, tai´ chi, feldenkrais og andre bevegelsesmeditasjoner.


TEMASAMLINGER:
"Om å søke balanse der den allerede finnes i den ytre verden, og om å skape balanse i den indre verden" med Elin Snaprud.

"Eteriske oljer for helse, humør, velvære og balansert energi" med Gry Fosstvedt:
I flere av temasamlingene deler Gry Fosstvedt av sin ekspertise i eteriske oljer. Du kan både bli inspirert og ta med deg kunnskap om eteriske oljer til hjemmebruk, samt ha ditt eget husapotek.


UTFLUKT:
Midt i uka bryter vi opp i programmet og tar en utflukt opp i fjellene i Kreta. I nærheten av landsbyen Kallikratis bor et dansk/gresk ektepar som har stått for produksjon av eteriske oljer i mange år. Kreta har helt spesielle forhold for vekster av ulike urter og planter. Vi begir oss ut i naturen og spiser lunsj hos dem og deres koselige sted.


TO FELLESSAMLINGER:
Hele gruppen samles både på starten og slutten av retreatet. Her får du relevant informasjon, alle blir kjent og vi skaper god stemning. Utover disse samlingene er klassene "drop-in." Det vil si at du står fritt til å være med på det du ønsker til enhver tid.


BEHANDLINGSTILBUD:
Individuelle timer er eksklusiv retreatpakken.
-Massasje: Ulike former for massasje
-Coaching


ANNEN INFO:
På en slik fantastisk uke er det TID FOR DEG og her kan du ivareta dine behov og ta for deg de tingene som er viktig i ditt liv.

Om du er nybegynner eller vel befart i det som tilbys er du velkommen. Mange reiser alene på et slik retreat så du trenger ikke nødvendigvis ha med noen og likevel vil du føle deg inkludert.

Hotellet ligger utenfor Chania helt nede ved stranden og eierne vet å få folk til å føle seg velkomne med den greske gjestfriheten.


PRISER:
1) Hele retreatprogrammet med alle klassene, dobbeltrom m/frokost (drikke til frokost inkludert), sju varme måltider (lunsj el. middag), samt en utflukt, u/fly: 9350,-

2) Tillegg for enkeltrom eller eget soverom i tre-roms leiligheter på Troulakis Beach eller nabohotell: 1100,-

Bindende påmelding m/depositum. Depositum 2000,-

Max 21-22 deltakere.

For spørsmål kontakt Elin Snaprud på tlf: 975 62 226 eller på mail: elinsn(at)hotmail.com


DIREKTEFLY - flere alternativer:
Ønsker du reisefølge med noen i lederteamet? Da velger du første alternativ nedenfor.

Fly tilbys ikke inklusiv fra Gardermoen denne gangen, men trenger du hjelp med bestilling av flybillett er arrangør behjelpelig for spørsmål.

• Oslo (Gardermoen) m/ Apollo
Ut lør. 13. okt: 08.55-Chania 14.00
Hjem lør. 20. okt: 15.00-Oslo 18.05
(Anbefalt fly)

• Oslo (Gardermoen) m/ Norwegian
Ut lør. 13.okt: 14.00-Chania 19.10
Hjem lør. 20.apr: 20.00-Oslo 23.05.

• Bergen (Flesland) m/ Norwegian
Ut lør. 13.okt: 13.00-Chania 18.10
Hjem lør. 20.okt:18.55-Bergen 22.10

• Stavanger m/ Apollo
Ut lør. 13.okt: 05.50-Chania 10.55
Hjem lør. 20.okt: 22.10 - Sta. 01.20 (søn)

• Harstad/Narvik m/ Apollo
Ut lør. 13.okt: 09.15-Chania 15.20
Hjem lør. 20.okt: 16.20 - Harstad 20.20


TRANSPORT HOTELLET
Hotellet ligger ca. 35-40 minutter med transport fra Chania flyplass.

Husk å oppgi hvor du reiser fra og deltakere med samme fly koples sammen før avreise og kan dele taxi til hotellet!

Les mer om kursholderne, terapeutene og opplegget, samt se flotte bilder på www.retreatreiser.com


Uttalelser
Fra retreatet 15.-22. april 2017 med kursholdere Elin Snaprud, Herman Høyskel og Nektarios Mitritsakis. Birgit Teksle og Sabrina Rondinelli var med som behandlere.


"En fantastisk opplevelse for kropp og sjel. Det beste jeg har gjort på lenge." Jill Andreassen


"Retreatet har vært topp. Hadde ingen spesielle forventninger utenom yogaen, men alt utenom dette ga mer enn hva jeg hadde forestilt meg som jeg vil ta med videre." Yvonne Storeide


"Ønsker du noen dager for å finne ro, glede og bedre kontakt med deg selv anbefaler jeg dette retreatet. Nydelige omgivelser, dyktige terapeuter, yoga og omsorg/hjertevarme" Rhine Løvndal


"Et lite stykke eventyrland" Chand Svare Ghei


"En fantastisk uke med et godt og variert program, dyktige kursholdere, hyggelig hotell og ikke minst gode samtaler og fine møter. Jeg ble minnet på viktigheten av å sette ned tempoet for blant annet å komme i bedre kontakt med meg selv og lærte øvelser for effektivt å gjøre dette i hverdagen hjemme." Lisbeth Andersen


"En god mulighet for mye! Ei uke for egenutvikling i trygge rammer. Takk!" Turid Holm Flaa


"Jeg vil anbefale dette retreatet på det sterkeste. Her kan du få påfyll og lære enkle verktøy man kan ta med seg i hverdagen. Man blir også kjent med utrolig mange gode og interessante mennesker." Hege Elisabeth Andersen


"Elin, du leverer. Stor takk." Gunn-Marie Trasti


"Å åpne seg opp og sette "ord" på hva som er problemet, og igjen få hjelp av profesjonelle forelesere, det er en god investering for å få en bedre hverdag og helse fremover i tid." Sylvi Marie Dahlberg